Q1: How many types of facemasks does S.E.C. produce?
Ans.: 4 Types. They are Performance, Defense, Platinum and Master Kids.

Q2: What are the differences among Performance, Defense, Platinum and Master Kids facemasks?
Ans.: The first 3 types of S.E.C. facemasks are different in their both PFE and BFE. Master Kids are the smaller size of Defense for child protection.

Q3: What tests have S.E.C. facemasks gone through?
Ans.: All types of the facemasks have undergone Hygienic standard for Disposable Sanitary Products. For Performance,
Defense and Master Kids, they have also undergone American Standard ASTM F2100 – 19. For Platinum, it has
undergone European Standard EN14683.

Q4: Is any special treatment applied on S.E.C. facemasks production for good quality?
Ans.: All S.E.C. facemasks are undergone the UV sterilization.

Q5: Where is S.E.C. facemasks made in?
Ans.: Hong Kong and Cambodia.

Q6: How many facemasks are there in each box?
Ans.: 50masks.

Q7: How large it the size of S.E.C. facemasks?
Ans.: Performance, Defense and Platinum are for adult and the size is 175 X 95mm (+/- 5mm). Master Kids is for child and the size is 145 X 85 mm (+/- 5mm).

Q8: Which color of facemasks can be selected?
Ans.: The colors of each types of facemasks are fixed. Performance, Platinum and Master Kids are White in color and
Defense is Blue in color.

Q9: What is MOQ?
Ans.: 500 boxes.

Q10: How large are the boxes of each type of S.E.C. Facemasks?
Ans.: The size of the boxes of Performance, Defense and Platinum Facemasks is 102.65 x 209.35 x 102.65 mm and The size for Master Kids is 102.65 x 170.01 x 102.65mm.

Q11: How much does each type of S.E.C. Facemasks weigh for each box?
Ans.: The weight of 1 box with 50pcs Performance Facemasks is 0.25kg.
The weight of 1 box with 50pcs Defense Facemasks is 0.21kg.
The weight of 1 box with 50pcs Platinum Facemasks is 0.21kg.
The weight of 1 box with 50pcs Master Kids Facemasks is 0.25kg.

Q12: How many facemasks does each carton contain?
Ans.: 40 boxes.

Q13: How large is one carton box?
Ans.: 565 x 450 x 440mm.

Q14: How much does each type of S.E.C. Facemasks weigh for each carton?
Ans.: The weight of 1 carton with Performance Facemasks is 11.29kg.
The weight of 1 carton with Defense Facemasks is 9.69kg.
The weight of 1 carton with Platinum Facemasks is 9.69kg.
The weight of 1 carton with Master Kids Facemasks is 11.29kg.

Q15: How many masks does one pallet contain?
Ans.: One pallet contains 16 cartons of facemasks (i.e. 640 boxes of facemasks, which means 32000 facemasks.).

Q16: How many masks does one cargo contain?
Ans.: One 20-feet cargo contains 250 cartons of facemasks (i.e. 10000 boxes of facemasks, which means 500000 facemasks.).
One 40-feet cargo contains 500 cartons of facemasks (i.e. 20000 boxes of facemasks, which means 1000000 facemasks.).